Het installeren van SmartDoc +

Installatie ››
Parent Previous Next

Het installeren van SmartDoc +

Het installeren van SmartDoc+ gaat via het volgende stappenplan.


Start het setup programma op. Dubbelklik op het bestand “setup_smartdoc_v3.00.exe”.


Let op !

SmartDoc+ maakt gebruik van Microsoft Windows .net Framework 4.6.1. Bij de installatie wordt vooraf gecontroleerd of het .net Framework van Microsoft is geïnstalleerd.

Mocht dit niet het geval zijn dan dient deze eerst geïnstalleerd te worden. Deze kunt u downloaden via de downloadpagina van Microsoft (www.microsoft.com).Wanneer uw de setup van SmartDoc+ start verschijnt het volgende scherm:


<Bovenstaande scherm wijzigt waarschijnlijk nog ivm uitgever>Druk Ja en het volgende scherm zal opkomen
<Linker banner dient nog aangepast te worden>Klik op 'Volgende':U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden voordat u verder kunt gaan met de installatie. Vink hiervoor “Ik accepteer de licentieovereenkomt” aan. Klik vervolgens op “Volgende”:
Na het klikken op installeren dient aangegeven te worden waar SmartDoc+ geïnstalleerd dient te worden. Het programma kan zowel op de locale pc geïnstalleerd worden als op een server in het netwerk.

Door te klikken op de knop “Wijzigen” kan de installatie locatie aangepast worden. Klikt vervolgens op “Volgende”Let Op !


SmartDoc+ is de opvolger van Offerte+. Het is standaard Windows gedrag is om de oude installatie map inclusief programmagroep (Start) te hergebruiken.

Wanneer je Offerte+ niet eerst de-installeert, zal SmartDoc+ nog gewoon in de Offerte+ map neergezet worden. Je kan dan niet zelf aangeven waar SmartDoc+

geïnstalleerd moet worden


Wanneer de installatie geslaagd is verschijnt het volgende scherm:

De installatie is nu geslaagd. Wanneer u dit scherm sluit zult u op uw bureau-blad een nieuwe snelkoppeling aantreffen: “SmartDoc+”.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Write EPub books for the iPad