Wijzig meerdere abonnementen

Beheer ››
Parent Previous Next

Door middel van deze functie kunt u in een keer, voor meerdere abonnementen, een wijziging doorvoeren:Selectie te wijzigen abonnementen


U maakt hier een selectie van te wijzigen abonnementen. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

1. Alleen de abonnementen die u in het vorig scherm geselecteerd heeft

2. Alle abonnementen.


Bovendien heeft u nog 2 opties:

1. Negeer verlopen abonnementen. Alle abonnementen waarvan de einddatum in het verleden ligt worden niet meegenomen in de selectie.

2. Alleen actieve abonnementen perioden. Alleen abonnement waarvan het vinkje 'actief' aan staat worden meegenomen/Wijzig prijzen en kortingen1. Herbereken prijzen/kortingen in actieve abonnement perioden. hiermee worden de prijzen / kortingen herberekend in de actieve perioden.

2.binnen bovenstaande wijziging kunt u nog aangeven of de prijzen/kortingen niet beide naar 0 wijzigen.Vervang tekstHiermee kunt u bepaalde teksten vervangen in

1. de abonnement referentie

2. de omschrijving van de periode regels.Nadat u het scherm heeft ingevuld kunt u middels de 'Test'  knop bekijken wat u aanpassing voor gevolgen heeft zonder dat de wijziging wordt doorgevoerd in de database.

Er wordt hiervan in verslagje gedaan in het licht gele vlak.Nadat u tevreden bent met deze aanpassing kunt u de gegevens definitief doorvoeren met de 'Start'  knop.


Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Write EPub books for the iPad